amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 243
Speel voor echt geld
All Ways Fruits

Dat je binnen het assortiment aan Amatic gokkasten verschillende klassieke fruitsymbolen terug kunt vinden wist je wellicht al. Bij het spelen van All Ways Fruits draait het in ieder geval zeker om het vinden van fruitsymbolen, wat dit is namelijk het enige doel dat je hebt. Wanneer je combinaties weet te vormen van 3 symbolen of meer zal je het al tot een prijs weten te schoppen. De prijzen die gewonnen kunnen worden vind je daarbij zeer eenvoudig terug in de prijzentabel, die ook via sneltoets P te bereiken is.

Extra spelfuncties All Ways Fruits

Tijdens het spelen van All Ways Fruits kun je uiteraard niet alleen reguliere combinaties vormen om prijzen te pakken, maar ook winst pakken met bonusfuncties. Zo kun je in totaal maximaal 15 free spins krijgen om mee te spelen en is er ook een vermenigvuldigingssymbool aanwezig. Wanneer deze gedraaid wordt als er een winnende combinatie gevormd is zal je de gewonnen prijs maal 2 uitgekeerd krijgen.

Speelmogelijkheden

Wanneer je bij een Amatic casino van onze site gokkasten gaat spelen moet je weten dat je direct voorzien zal worden van verschillende speelmogelijkheden. Je hoeft immers niet voor geld te spelen, maar kunt net als op onze site ook gratis op de All Ways Fruits gokkast gaan spelen. Daarnaast kun je als speler natuurlijk ook eigen geld gebruiken, wat in dit geval een minimaal te spelen bedrag van € 0,01 eurocent en maximaal kun je prijzen winnen door een bedrag van € 30 euro per draai te spelen.