amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Bells On Fire

Gekeken naar het thema van de Bells on Fire slot in het assortiment met Amatic gokkasten kunnen we concluderen dat we heel wat bekende symbolen kunnen gebruiken om prijzen te pakken. Op een totaal van 5 rollen zijn hier van links naar rechts 40 winlijnen verdeeld, waarop gewonnen kan worden met een totaal van 20 symbolen per draai. Winsten worden uiteraard behaald met soortgelijke combinaties en kunnen alleen op een winlijn behaald worden.

Extra spelfuncties Bells on Fire

Als je bij Bells on Fire de prijzentabel opent zal je zien dat deze fruitmachine niet alleen de reguliere prijzen weet te bieden, maar dat er ook extra symbolen zijn. De Wild wordt gevormd door het bel symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de sterren. Dat dit zo is komt door het feit dat de sterren gebruikt worden als Scatter en dus wel buitenom een winlijn prijzen uit kunnen keren. Free spins kunnen bij Bells on Fire niet gewonnen worden, maar wel krijg je een hogere prijs als je heel het scherm met 7 symbolen weet te vullen.

Speelmogelijkheden

Het laatste dat je moet weten voordat je Bells on Fire gaat spelen is dat deze gokmachine niet alleen op onze Amatic gokkasten website gratis gespeeld kan worden, maar ook bij de casino’s die wij getest hebben. Daarnaast kan je natuurlijk net als bij vele andere gokkasten van deze ontwikkelaar ook spelen voor geld. Minimaal speel je in dat geval een bedrag van € 0,10 eurocent en maximaal kan er met € 30 euro worden gespeeld.