amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 100
Speel voor echt geld
Bells On Fire Hot

Eenieder die graag in een café of speelhal deelneemt aan een klassieke fruitautomaat zal zeker eens een kijkje moeten nemen om de Bells on Fire Hot gokkast. Dit spel is namelijk de opvolger van Bells on Fire en biedt nog meer mogelijkheden om te winnen. Per draai worden er over 5 rollen verdeeld 15 symbolen weergegeven die in combinaties prijzen uit kunnen keren. In totaal zal je daarbij tot maximaal 100 winlijnen in kunnen stellen, waardoor je toch altijd wel een keer een winnende combinatie zal gaan vormen en ook de extra functies die aanwezig zijn liegen er niet om.

Extra spelfuncties Bells on Fire Hot

Zodra je gaat spelen op de Bells on Fire Hot slot zal je al snel zien dat er ook extra functies aanwezig zijn. De bellen die gedraaid kunnen worden als Scatter hebben namelijk een dubbele functie. Met een totaal van 3 bellen of meer kun je buitenom een winlijn een prijs pakken en win je ook nog eens 15 free spins om te spelen. Alle free spins die je draait zullen bij het vormen van een juiste combinatie de prijs bovendien ook nog eens hoger uitkeren, omdat hier een vermenigvuldiger van 3x voor actief zal zijn!

Speelmogelijkheden

Ben je niet direct van plan om met eigen geld te gaan spelen op de Bells on Fire Hot gokkast, dan hoeft dat ook niet. In bovenstaand speelscherm kun je immers direct gratis deelnemen en ook bij het online casino is gratis gokken een optie. Wil je wel voor geld gaan spelen, omdat je alleen dan ook echte winsten kunt behalen? Houd dan rekening met een minimale inzet van € 0,10 eurocent en maximaal € 30 euro.