amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Hot 27

Anders dan de vele andere klassieke Amatic gokkasten die je online kunt spelen wordt er bij Hot 27 gebruik gemaakt van 3 rollen om prijzen te winnen. Leuk om te melden is dat hierbij geen rekening gehouden moet worden met winlijnen, maar dat combinaties van gelijkwaardige symbolen alleen op aaneengesloten rollen gevormd moeten worden. Zie jij dus 3 soortgelijke symbolen in beeld verschijnen, dan zal je dankzij de 27 winmanieren die actief zijn direct kunnen winnen. In de prijzentabel van Hot 27 zie je dan ook direct welke prijzen gevormd kunnen worden.

Extra spelfuncties Hot 27

Om het spelen op de 3 rollen van Hot 27 spannend te maken wordt er niet alleen gebruik gemaakt van reguliere symboolprijzen, maar ook van extra spelfuncties. Lukt het je om 9 dezelfde symbolen te draaien? Dan zal het spel automatisch jouw winst verdubbeld uitkeren aan je tegoed, wat dus een flinke extra kan betekend. Lukt het je bovendien om een prijs te winnen met een Wild als symbool bij een combinatie opgenomen, dan kun je standaard al rekenen op een hogere uitbetaling.

Speelmogelijkheden

Dat je Hot 27 gratis kunt spelen op onze site heb je wellicht al wel gezien, maar wist je dat dit ook mogelijk is als je kiest voor één van de online casino’s die beschikbaar zijn met Amatic gokkasten? Als je voor echte winst wilt kunnen gaan zal je bovendien ook altijd eenvoudig van een eigen saldo gebruik kunnen maken. Je speelt dan minimaal met € 0,01 eurocent per draai en maximaal met € 30,00 euro, waarbij uiteraard de hoogte van je speelbedrag invloed zal hebben op de prijzengelden.