amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 5
Speel voor echt geld
Hot Neon

Zoals de naam van de Hot Neon gokkast al aangeeft draait alles bij deze klassieke speelautomaat om neonverlichting. De fruitsymbolen en casinosymbolen die je kunt draaien zijn dan ook in een uniek jasje gestoken, wat het spelen op Hot Neon zeker leuk maakt. Als je de 5 rollen van deze gokkast laat draaien kun je winnen op een totaal van 5 winlijnen en alleen van links naar rechts. Prijzen kunnen al gewonnen worden vanaf 2 symbolen in een combinatie en zijn in het uitbetaalschema uitstekend terug te vinden.

Extra spelfuncties Hot Neon

Nu je weet dat er bij Hot Neon gespeeld wordt voor prijzen op 5 rollen wil je wellicht ook weten welke extra functies je kunt verwachten. Tijdens het spelen van deze slot vind je als extra Scatter symbolen met een dubbele functie. Je kunt met 3 Scatters of meer namelijk een vermenigvuldiging van je inzet winnen en zal ook nog eens een totaal van 15 free spins ontvangen. Daarbij worden alle prijzen die tijdens de gratis spins behaald kunnen worden ook nog eens hoger uitgekeerd, omdat er hiervoor een vermenigvuldiger van 3x actief gesteld zal worden bij Hot Neon.

Speelmogelijkheden

Heb je in bovenstaand scherm Hot Neon gratis gespeeld? Weet dan dat dit niet alleen bij ons kan, maar ook op de gokkastensites die wij al voor je hebben getest. Daarnaast is het voor spelers op de Hot Neon gokkast natuurlijk ook toegestaan om vanaf een eigen account voor geld te gaan spelen. De minimale inzet die van je verlangd wordt is een bedrag van € 0,10 eurocent en maximaal kun je de rollen van Hot Neon laten draaien met een bedrag van € 30 euro per keer.