amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Hot Scatter

Onze ervaring van de afgelopen jaren heeft ons wel geleerd dat er bij het spelen van de verschillende Amatic gokkasten zeker wel wat te halen valt. Hoewel de Hot Scatter er qua uiterlijk dan niet heel bijzonder uitziet zijn er toch genoeg mogelijkheden te vinden om op de 5 rollen van dit spel te gaan winnen. In totaal zijn er bij Hot Scatter immers 15 symbolen per draai in beeld en kan er gewonnen worden van links naar rechts op 10 winlijnen. Je kunt daarvoor de rollen uiteraard zelf laten draaien, maar ook ervoor kiezen om de AUTO START functie te gebruiken.

Extra spelfuncties Hot Scatter

Bijzonder om te vermelden is dat je qua extra spelfuncties voor Hot Scatter geen Wilds aan zal treffen. De naam is dan ook niet voor niets gericht op de Scatter symbolen die zeker wel Hot zullen zijn tijdens het spelen. Als je gaat draaien met de rollen kun je vanaf 3 Scatter symbolen buitenom de lijnen prijzen binnen gaan halen en worden er daarbij ook gelijk 15 free spins actief. Op basis van je laatste inzet kun je hiermee gratis prijzen behalen, die ook nog eens met een vermenigvuldiger van 3x uitbetaald zullen worden als je een winnende combinatie weet te vormen.

Speelmogelijkheden

Gratis Hot Scatter spelen kan uiteraard in het speelscherm hierboven, maar natuurlijk ook gewoon op de website van een online casino. Daarnaast kun je de rollen van Hot Scatter ook voor geld laten draaien, waarmee de spanning tot het winnen van geld uiteraard groter zal worden. Spelen doe je met minimaal € 0,10 eurocent en met maximaal € 30 euro per gespeelde draai, wat je uiteraard op basis van je budget zelf kunt bepalen.