amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 5
Speel voor echt geld
Hot Seven

Dat de 7 bij het spelen van de Hot Seven een belangrijk symbool gaat zijn maakt de naam uiteraard al duidelijk. Toch draait het bij deze 5 rollen videoslot natuurlijk niet alleen maar om deze symbolen, maar kunnen ook alle anderen je de nodige prijzengelden op gaan leveren. Als je gaat spelen zal je zien dat er bij deze slot gebruik gemaakt wordt van 15 symbolen en je daarmee iedere draai op een totaal van 5 lijnen prijzen zal kunnen pakken. De prijzentabel laat direct zien hoeveel credits er gewonnen worden als je een bepaalde combinatie draait, wat natuurlijk wel afhangt van de inzet die er gespeeld wordt op een winnend moment.

Extra spelfuncties Hot Seven

Voor wat betreft de speluitvoering van Hot Seven kunnen we inmiddels wel concluderen dat deze relatief simpel is. Je kunt namelijk alleen als extra van een Scatter functie gebruik maken, wat betekend dat de sterren vanaf iedere willekeurige positie een prijs uit kunnen keren. Daarnaast is er wel een gokfunctie aanwezig om prijzen te verhogen en draait alles verder toch om de zevens. Hiermee kun je namelijk de hoogste prijzen winnen, die al gelijk flink hoger zijn als voor alle andere combinaties.

Speelmogelijkheden

Heb jij de interesse om met een minimale inzet van € 0,10 eurocent of een maximale inzet van € 30 euro te gaan winnen op Hot Seven? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen uit één van de casino’s die wij door middel van een review beschreven hebben. Anderzijds kun je ook gratis spelen, wat direct in bovenstaand speelscherm al een optie is.