amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Hot Twenty

Vanaf het eerste moment dat je de hierboven weergegeven Hot Twenty gokkast geladen ziet worden kun je al genieten van een strak design met een klassiek thema. Tijdens het spelen van Hot Twenty is het namelijk de bedoeling dat je meerdere symbolen van een soort draait op 1 van de 20 winlijnen, waarvoor uiteraard verschillende uitbetalingen mee te winnen zijn. Welke prijs er gewonnen wordt hangt af van het aantal symbolen in een combinatie en ook de symboolsoort. Je kunt hiervan dan ook een overzicht terugvinden in het prijzenschema dat je bij Hot Twenty kunt laden.

Extra spelfuncties Hot Twenty

Hoewel de naam van de Hot Twenty slot gebaseerd is op het aantal winlijnen dat gebruikt kan worden zijn de extra spelfuncties toch zeker iet vergeten. Als je namelijk op deze slot gaat spelen krijg je meteen de mogelijkheid om prijzen af te ronden met de 7 als Wild symbool. Hiermee kun je andere symbolen vervangen en dus alsnog een winst binnenslepen. Anderzijds is er bij Hot Twenty ook een Scatter aanwezig, waarmee je zonder een winlijn te volgen een X aantal credits kunt winnen. Hiervoor zal je minimaal 3 Scatter symbolen random op de rollen van het spel moeten zien te draaien.

Speelmogelijkheden

Ben jij iemand die graag eerst ziet wat hij kan verwachten voordat hij of zij een gokkast gaat spelen? Ga je gang en speel Hot Twenty gratis op deze pagina. Wil je wel voor geld aan de slag? Dan zal je naar de website van een online casino moeten gaan en moeten zorgen dat je daar van eigen geld in een eigen account gebruik kunt gaan maken. Je speelt deze slot minimaal met € 0,10 eurocent en maximaal met € 30 euro.