amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Lucky Bells

Wanneer je een gokje gaat wagen op de Lucky Bells gokkast van Amatic zal je al gauw zien dat er heel wat moderne fruitsymbolen gebruikt worden om mee te winnen. Klassieke kersen, worden hierbij aangevuld met bijvoorbeeld appels, maar ook met 7 symbolen en bellen. Als je gaat spelen doe je dit bij Lucky Bells op 5 rollen en kun je winnen op 20 winlijnen. Jouw doel is om de winlijnen te vullen met zoveel mogelijk soortgelijke symbolen, waar je uiteindelijk natuurlijk een uitbetaling voor zal kunnen winnen.

Extra spelfuncties Lucky Bells

Hoewel de reguliere prijzen die je bij Lucky Bells van Amatic kunt winnen zeker niet oninteressant zijn moet je toch meer weten over de extra spelfuncties die toegevoegd zijn. Bij deze slot is de Wild namelijk zeer belangrijk. Als je dit symbool draait klapt deze uit over een gehele rol en kan deze alle symbolen vervangen met uitzondering van de Scatters. De Scatter symbolen worden gevormd door de sterren en het lieveheersbeestje. Hiermee kun je ook prijzen winnen, alleen dan wel zonder de verplichting om deze op een winlijn in een combinatie te moeten draaien.

Speelmogelijkheden

Gratis spelen op Amatic gokkasten kan uiteraard meteen op onze website of door naar de website van een casino te navigeren. Hiermee kun je eerst oefenen voordat je wel met eigen geld aan de slag gaat. Wil je voor de winsten gaan? Dan kun je bij Lucky Bells de prijzen binnenhalen door te gokken met een minimaal bedrag van € 0,10 eurocent en maximaal € 30 euro. Hoeveel je wint zal mede van je inzet afhankelijk zijn en het speelbedrag moet je uiteraard op een verstandige manier bepalen aan de hand van je eigen budget.