amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Merry Fruits

Ooit gedacht dat de fruitsymbolen van een klassieke fruitautomaat een grote rol zouden spelen in een online slot van Amatic in de vorm van een verkleedpartij? Het kan allemaal en is dan ook het geval bij de Merry Fruits gokkast. Als je deze gaat spelen zijn er allerlei verkleedde fruitsymbolen te vinden om prijzen mee te winnen en lijkt het door de vele kleuren al gelijk carnaval. De 5 rollen die gebruikt worden om combinaties van gelijke symbolen op te vormen en de daarvoor 20 toegevoegde winlijnen zullen zeker spanning brengen. Wij vinden dan ook dat Merry Fruits zowel grafisch als qua geluiden uitstekend in elkaar gedraaid is door de ontwikkelaar.

Extra spelfuncties Merry Fruits

Als we kijken naar de extra spelfuncties die bij Merry Fruits te vinden zijn kunnen we er om precies te zijn 2 benoemen. De eerste functie die je zal vinden is het Wild symbool. Hiermee kun je andere symbolen vervangen en dus makkelijker een juiste combinatie vormen. Daarnaast wordt er bij Merry Fruits ook nog gebruik gemaakt van een Scatter symbool in de vorm van een ster. Hiermee kun je winnen zonder de winlijnen te moeten volgen, wat al mogelijk is vanaf 3 Scatters in een combinatie.

Speelmogelijkheden

De minimale inzet die bij het spelen van Merry Fruits gehanteerd wordt is € 0,10 eurocent en maximaal zal je kunnen spelen met € 30 euro. Denk je nou ik wil helemaal niet gelijk voor geld gaan spelen, maar liever eerst met gratis credits oefenen, dan kan dat ook. Dit kan in het bovenstaande speelscherm of naar de website van een door ons getest casino te navigeren.