amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Wild 7

Diegene die graag op online slots speelt met een klassiek thema moet zeker eens kijken naar de Wild 7 speelautomaat die tussen de Amatic gokkasten te vinden is. Bij het spelen van Wild 7 draait namelijk alles om de bekende fruitsymbolen en kun je bovendien ook extra functies vinden om mee te winnen. Als je een gokje gaat wagen op deze online slot kun je voor wat betreft je prijzen terecht op 5 rollen en worden er 10 winlijnen gebruikt om combinaties ook daadwerkelijk tot een uitbetaling over te kunnen laten gaan. Snel de prijzentabel weergeven. Klik in bovenstaand scherm op de P toets van je toetsenbord en de tabel zal worden geopend voor een overzicht val eventuele uitbetalingen.

Extra spelfuncties Wild 7

De naam van deze online slot geeft eigenlijk al meteen aan dat het 7 symbool gebruikt wordt als een Wild. Weet je niet wat deze extra spelfunctie is? Wees dan gerust, want met het Wild symbool kun je in dit geval prijzen winnen in een combinatie, maar ook andere symbolen vervangen om een uitbetaling te krijgen. Lukt het je om een combinatie dankzij een Wild compleet te krijgen? Je gewonnen prijs zal dan direct verdubbeld uitgekeerd worden. Naast de Wild symbolen worden er bovendien bij Wild 7 ook Scatters weergegeven. Hiermee kun je winnen zonder hiervoor een winlijn aan te doen en dus vanaf iedere willekeurige positie in het spel.

Speelmogelijkheden

Eenieder die nog niet eerder gespeeld heeft op een online gokkast als Wild 7 raden we van harte aan om het eens een keer gratis op onze site te proberen. Ben je wel bekend met online gokken en speel je wel vaker op gokkasten voor geld? Kijk dan eens bij één van de door ons gescreende casino’s en speel met een eigen saldo om winst te maken. Het maximale bedrag dat op Wild 7 gespeeld kan worden is € 30 euro.