amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Wild Stars

Een strak uiterlijk, 5 rollen en 10 winlijnen om prijzen op te winnen. Dat is wat Wild Stars je te bieden heeft en wij raden het je zeker aan om deze slot eens uit te gaan proberen. Tijdens het spelen van Wild Stars is jouw doel heel eenvoudig. Draai zoveel mogelijk symbolen van een gelijkwaardige soort in een combinatie en win één van de prijzen zoals deze in de prijzentabel beschreven staat. Bovendien zijn er natuurlijk nog verschillende extra spelfuncties te genieten en zal je aan kansen zeker geen gebrek gaan hebben op dit kwalitatieve spel.

Extra spelfuncties Wild Stars

Wat voor ons ook al uit de naam af te leiden was is dat de Wild symbolen voor dit spel het meest belangrijke zijn. De specifieke Wild stars kunnen namelijk gebruikt worden als een vervanger en kunnen gelden voor ieder ander symbool. Interessant is bovendien dat zij op een rol ook op elkaar kunnen verschijnen en dus ook in staat zullen zijn om meerdere lijnen tegelijkertijd te completeren. Wordt er bij het spelen van Wild Stars een complete rol bedekt met Wild symbolen? Dan volgt er een gratis re-spin en kun je een extra kans krijgen om een prijs uit te laten keren.

Speelmogelijkheden

Spelen op de Wild Stars gokkast van Amatic is uiterst eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is het aantal credits dat je wilt spelen bepalen, omdat er gebruik gemaakt wordt van 10 vaste winlijnen. Als je voor geld gaat spelen is het uiteraard belangrijk te weten dat je dit met minimaal € 0,10 eurocent doet en met maximaal € 30 euro per draai. Hoeveel credits je speelt is natuurlijk geheel aan jou!