amatic gokkasten spelen
Rollen: 0
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Deuces Wild

Ben je een liefhebber van poker en heb je geen zin om van andere spelers afhankelijk te zijn? Weet dan dat het spelen van video poker een ideale oplossing zal zijn. Als je binnen het spelassortiment van Amatic kijkt kun je namelijk ook altijd aan een Deuces Wild video poker spel deel gaan nemen, waar je vele prijzen kunt winnen.

Spelregels Deuces Wild video poker

Als je tussen de Amatic gokkasten die gespeeld kunnen worden het Deuces Wild video poker gevonden hebt wil je natuurlijk wel weten wat de bedoeling is. Zodra het spel geladen is kun je met de START knop de 5 gesloten kaarten laten draaien. De bedoeling daarbij is natuurlijk dat je een zo goed mogelijke hand vormt, waarvoor je bovendien ook eenmalig per ronde kaarten naar keuze vast kunt zetten. Hoe hoger de hand is die je vormt, des te hoger de uitbetaling zal zijn. Lukt het je om zo een prijs te winnen? Dan kun je natuurlijk direct de volgende speelronde van Deuces Wild gaan spelen, maar ook een gokje wagen om je prijzen verhogen door te kiezen voor het gokspel. Is de door jou gekozen kaart hoger als de kaart die al gedraaid is? Dan wordt je prijzengeld verdubbeld!

Maak optimaal gebruik van de 2

De naam die het Deuces Wild video poker gekregen heeft is natuurlijk niet voor niets gekozen. Als je een kaart vindt met een waarde van 2 punten zal deze namelijk gelden als een Wild symbool, wat natuurlijk ook in veel gevallen gebeurd op de Amatic gokkasten. Deze kaart kan dus voor iedere kaart gelden en zo jouw pokerhanden makkelijker tot uitbetaling over laten gaan. Welke uitbetalingen je kunt winnen met een hand is uiteraard terug te vinden in de tabel van het spel, die boven de speelkaarten uiterst overzichtelijk bij het online casinospel wordt weergegeven.