amatic gokkasten spelen
Rollen: 0
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Jacks or Better

Net als de Deuces Wild video poker die tussen de Amatic gokkasten gespeeld kan worden is ook het Jacks or Better spel zeer geschikt voor de gokker die van niemand afhankelijk wil zijn. Wanneer je kiest voor een online casino om geld te kunnen winnen is het dankzij deze gokkastsoort namelijk direct mogelijk om zonder medespelers poker te gaan spelen. Belangrijk is natuurlijk wel om vooraf op de hoogte te zijn van de regels en in dit geval ook om de gokfunctie te kennen.

Hoe speel ik Jacks or Better video poker

Als je online Jacks or Better video poker van Amatic wilt gaan spelen zal je na het bepalen van het aantal credits dat je speelt op de START button moeten klikken. Er worden direct 5 open kaarten weergegeven en jij kunt daardoor meteen zien of er al een goede hand gevormd wordt of niet. Is dit niet het geval, dan kun je zelf kaarten vastzetten en natuurlijk ook eventueel automatisch vastgezette kaarten veranderen. Hierna worden de niet vastgezette kaarten gewisseld en kan er bij Jacks or Better definitief een hand gevormd worden om eventueel mee te winnen. Prijswinsten die met de pokerhanden behaald kunnen worden zijn in de tabel boven de kaarten per hand terug te vinden en uiteraard ook afhankelijk van het bedrag dat je speelt.

Gokfunctie Jacks or Better

Heb je een video poker ronde gespeeld op Jacks or Better en gewonnen? Weet dan dat je altijd gebruik zal mogen maken van de gokfunctie. Daar wordt op basis van kaarten een hoger lager spelletje gespeeld, waarbij je bij het vinden van een hogere kaart direct een verdubbeling van je winst zal kunnen innen of het natuurlijk nogmaals kunt gaan wagen.