amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Admiral Nelson

De online videoslots die je van ontwikkelaar Amatic kunt vinden om een gokje op te wagen zitten natuurlijk steeds weer vol van verassingen. Dit geldt ook voor de videoslot Admiral Nelson waar je op een totaal van 5 rollen met 10 winlijnen prijzen kunt winnen binnen een scheepvaart thema. Voor wat betreft de achtergrond is het net of je aan boord gestapt bent en ook de symbolen die gedraaid kunnen worden zijn hierbij zeker veelzeggend. Zoals bij alle videoslots zal je ook bij Admiral Nelson alleen kunnen winnen wanneer er combinaties met soortgelijke symbolen gedraaid worden zoals deze in de prijzentabel worden weergegeven.

Extra spelfuncties Admiral Nelson

Om het spelen van een videoslot als Admiral Nelson spannend te maken ten opzichte van andere gokkasten mag het natuurlijk aan extra functies niet ontbreken. Admiral Nelson wordt tijdens het spel zelf dan ook weergegeven als een Wild symbool en zal in staat zijn anderen te vervangen en zelf prijzen op te leveren. Daarnaast is er een Scatter die buitenom de winlijnen prijzen uit kunnen keren en kun je met een totaal van 3 schepen met 10 free spins voor de prijswinst gaan spelen.

Speelmogelijkheden

Op onze website kun je bovenstaand natuurlijk meteen gratis Admiral Nelson spelen, maar ook spelen voor geld kan uiteraard spannend zijn. Om voor geld te kunnen spelen dien je een account te hebben bij een casino met Amatic gokkasten en zal je door middel van bijvoorbeeld iDeal over een saldo kunnen beschikken om te spelen. Minimaal speel je bij deze slot een bedrag van € 0,10 eurocent en maximaal kun je met € 30 euro per draai van start gaan.