amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 40
Speel voor echt geld
Arising Phoenix

Vanaf het eerste moment dat je kennis maakt met de Arising Phoenix videoslot die hierboven is geplaatst zal het je al opvallen dat er maar liefst 20 symbolen per draai gebruikt kunnen worden om mee te winnen. Op de 5 rollen zijn er dus per rol 4 symbolen beschikbaar, waarmee je in dit geval kunt winnen op een totaal van 40 winlijnen. De winlijnen van Arising Phoenix zijn van links naar rechts over de rollen toegevoegd, wat ook betekend dat je op die manier een juiste combinatie met symbolen zal moeten zien te vormen.

Extra spelfuncties Arising Phoenix

Arising Phoenix kent natuurlijk heel wat reguliere prijzen om te winnen, maar hoe zit het nou eigenlijk met extra spelfuncties. Wanneer we kijken in de prijzen tabel van deze slot zien we dat de Arising Phoenix zelf gebruikt wordt als Wild symbool en dus andere symbolen kan vervangen om prijzen te vormen. Toch is dit niet het enige, want als je een Wild symbool draait terwijl er 4 gelijkwaardige symbolen op rol 1 staan zal er ook nog eens een gratis re-spin volgen om extra prijskansen mee te vormen.

Speelmogelijkheden

Nu je de mogelijkheden kent voor het spel zelf wil je wellicht ook weten waar je Arising Phoenix kunt spelen. Alle casino’s met Amatic die wij getest hebben zijn geschikt om het bovenstaande spel zowel gratis als voor geld bij te spelen. Voor geld spelen doe je met minimaal € 0,10 eurocent en met maximaal € 30 euro. Houd er uiteraard wel rekening mee dat je bij het spelen voor geld een account nodig hebt en dus moet kunnen inloggen om een saldo te gebruiken.