amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Book Of Aztec

Voor diegene die het verhaal van Indiana Jones kent en weet dat daarbij alles draait om avonturen is Book of Aztec zeker wel spannend. Bij deze videoslot ga je namelijk ook mee op ontdekkingsreis en wel op zoek naar heel wat prijzen om te winnen. Tijdens het spelen van deze Book of Aztec videoslot zal er gebruik gemaakt worden van 5 rollen en kun je met 15 symbolen per draai voor de winst gaan. Prijzen kunnen van links naar rechts worden gewonnen op aaneengesloten rollen en op 10 winlijnen. Welke prijs je voor een combinatie wint is uiteraard van het aantal symbolen en de symboolsoort afhankelijk, maar netjes en overzichtelijk terug te vinden in de prijzentabel.

Extra spelfuncties Book of Aztec

Dat tijdens het spelen van Book of Aztec alles draait om het boek mag wel duidelijk zijn. Dit symbool heeft namelijk 3 functies, wat zeer gunstig is. Allereerst moet je weten dat het boek gebruikt kan worden als Wild en je hiermee andere symbolen kunt vervangen. Daarnaast is het boek beschikbaar als Scatter om losse prijzen op te leveren en zal je bij deze prijzen dankzij dit symbool ook nog eens van 10 free spins voorzien worden.

Speelmogelijkheden

Dat Book of Aztec spannend moet zijn om te spelen mag wel duidelijk zijn. Je kunt het spel dan ook op onze website bovenstaand zelf uitproberen of natuurlijk gelijk naar een casino gaan om voor geld te spelen. Doe je dit laatste? Weet dan dat je gebonden zal zijn aan een minimale inzet van € 0,10 eurocent en dat er maximaal met een bedrag van € 30 euro gespeeld mag gaan worden.