amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Book Of Fortune

Eenieder die sprookjes over het winnen van een fortuin wel kan waarderen krijgt bij het spelen van Book of Fortune echt de mogelijkheid om veel geld binnen te gaan harken. Op deze videoslot zal je namelijk met 15 symbolen verdeeld over 5 rollen in totaal 10 winlijnen kunnen gaan gebruiken om prijzen te vormen. Hoe je een prijs uitgekeerd kunt krijgen? Kijk in de tabel welke combinaties van symbolen er van links naar rechts op een winlijn geldig zullen zijn en ontdek gelijk welke uitbetalingen je zo zal kunnen behalen bij Book of Fortune.

Extra spelfuncties Book of Fortune

Iets wat zeker geen sprookje is bij Book of Fortune is dat het boek als symbool gebruikt kan worden voor het vervullen van meerdere extra spelfuncties. Allereerst moet je weten dat je hiermee reguliere prijzen kunt winnen in een combinatie. Daarnaast kun je het boek gebruiken als Wild symbool, wat dus betekend dat andere symbolen hiermee vervangen kunnen worden om een prijs uit te keren. Tot slot mag je door 3 of meer van deze boeken op de rollen van Book of Fortune te draaien ook nog eens rekenen op 10 free spins en kunnen prijzen dus zelfs gratis gevormd gaan worden.

Speelmogelijkheden

Wil jij ook zonder downloads spelen bij een online casino op deze Book of Fortune slot? Weet dan dat je met inzetten van minimaal € 0,10 eurocent en maximaal € 30 euro voor echt geld kunt gaan spelen. Anderzijds mag je natuurlijk ook op onze website spelen, waarvoor we Book of Fortune gratis in het bovenstaande speelscherm hebben weergegeven.