amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Casanova

Zoals je aan de naam van de Casanova videoslot al af kunt leiden staat deze gokkast geheel in het teken van de liefde. Een romantisch uitje op het water met uitzicht op de Big Ben en de verschillende minnaressen laten het thema dan ook qua symbolen zeer goed zien. Al deze spelelementen kunnen terug worden gevonden op 5 rollen en prijzen kunnen bij Casanova gevormd worden op een totaal van 10 winlijnen. Jouw doel is om combinaties te vormen van meerdere symbolen van een gelijke soort, waarbij het aantal symbolen en de symboolsoort bepaald welke uitbetaling er verkregen zal worden. Je vindt hiervan een overzicht terug in het uitbetaalschema door op P te klikken.

Extra spelfuncties Casanova

De man die op de rollen van deze videoslot teruggevonden kan worden is natuurlijk overduidelijk de Casanova waar alles om draait. Je kunt hiermee als Wild andere symbolen vervangen en ook losse prijzen winnen door minimaal 3 van deze symbolen op een winlijn te laten verschijnen. Daarnaast kun je bij Casanova ook een bonussymbool vinden, die gebruikt zal worden om een totaal van 10 free spins te starten. Hiermee kunnen prijzen gratis gevormd worden en worden deze uiteraard op basis van je laatst gespeelde aantal credits uitgekeerd.

Speelmogelijkheden

Spelen kan op de Casanova videoslot uiteraard zonder downloads en is bovendien ook in het speelschema op deze pagina een optie. Je kunt daarbij altijd direct gratis spelen of natuurlijk naar een casino gaan en daar voor geld je inzetten gaan plaatsen. Minimaal speel je met € 0,10 eurocent in dat geval en maximaal kan er een bedrag van € 30 euro op de rollen van Casanova gedraaid worden.