amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Diamond Cats

Ben je een echte dierenliefhebber en houd je toevallig ook nog van katten? In dat geval zal het thema van de Diamond Cats videoslot zeker aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Als je namelijk op dit spel gaat spelen kunnen prijzen gevormd worden met verschillende soorten katten als symbolen. In totaal zijn er bij Diamond Cats 5 rollen te vinden en win je prijzen op maximaal 20 winlijnen. Lukt het jou om een combinatie van links naar rechts te vormen op aaneengesloten rollen? Dan wordt er direct een uitbetaling gedaan via de prijzentabel, waarbij wel gezegd moet worden dat je met gewonnen credits ook altijd nog even een gokje zal kunnen wagen.

Extra spelfuncties Diamond Cats

Wanneer je de rollen van Diamond Cats laat draaien kan er als symbool een roze diamanten hart verschijnen. Deze wordt gebruikt als vervangend Wild symbool en kan optreden voor ieder ander symbool met uitzondering van de bonussymbolen. Lukt het je namelijk om 3 of meer bonussymbolen te draaien op willekeurige posities van deze speelautomaat? Dan krijg je niet alleen een prijs uitgekeerd, maar worden er ook nog eens meteen 10 free spins wegegeven om bij Diamond Cats mee te spelen.

Speelmogelijkheden

Wellicht dat je al een paar klikken in het bovenstaande speelscherm gedaan hebt, maar anders is dit zeker aan te raden. Zo kun je gratis bekend worden met Diamond Cats voordat je bij een casino voor geld gaat gokken. Als je voor geld gaat spelen moet je wel weten dat er minimaal met € 0,10 eurocent gespeeld wordt er dat er maximaal van € 30 euro per draai gebruik kan worden gemaakt.