amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 50
Speel voor echt geld
Diamonds on Fire

Binnen het diamanten thema dat gevonden kan worden op de Diamonds on Fire videoslot zijn heel wat mooie combinaties te vormen voor het winnen van hoge prijzen. Dat hier alles draait om diamanten zie je al gelijk terug aan de symbolen en ook de verdere inrichting spreekt hiervoor boekdelen. Als je gaat spelen op Diamonds on Fire zal je dit altijd doen op 5 rollen. Prijzen kunnen gevormd worden op 50 winlijnen en worden behaald voor combinaties van soortgelijke symbolen die van links naar rechts op een lijn gedraaid worden. Het uitbetaalschema van Diamonds on Fire geeft uiteraard direct meer informatie over de te behalen creditwinsten.

Extra spelfuncties Diamonds on Fire

Als we kijken naar de extra spelfuncties die op de Diamonds on Fire gokkast terug te vinden zijn vinden we direct een hart als symbool. Deze is een Wild en kan andere diamanten vervangen met uitzondering van de Scatter. Prijzen kunnen dankzij de rode diamant in de vorm van een hart dus veel makkelijker worden gewonnen bij een draai. De Scatter die je bij Diamonds on Fire kunt vinden heeft geen vervangende functie, maar kan gebruikt worden voor winsten zonder een winlijn aan te doen. Uitbetalingen hiermee worden namelijk al gewonnen vanaf 3 soortgelijke symbolen vanaf willekeurige posities.

Speelmogelijkheden

Nu je eigenlijk alles weet over het spelen van Diamonds on Fire rest natuurlijk nog één ding. Je moet immers weten dat het zowel gratis mogelijk is om te spelen als om voor geld van start te gaan. Het gratis spel vind je direct terug in bovenstaand speelscherm en voor geld een inzet plaatsen kan door naar een Amatic Casino te gaan. Daar speel je met minimaal € 0,10 eurocent en maximaal € 30 euro voor de winst vanaf een eigen saldo.