amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 41
Speel voor echt geld
Dragons Pearl

Online videoslot Dragon’s Pearl is een highroller Amatic gokkast. Je kunt hier namelijk met veel meer grote bedragen op spelen dankzij verhoogde limieten binnen het Chinese thema dat gehanteerd wordt. Zodra je kiest voor de Dragon’s Pearl videoslot zal je zien dat je hier als doel hebt om met 20 symbolen per draai op 5 rollen te gaan winnen. Elke rol kent 4 symbolen, die gebruikt kunnen worden om je prijzen op een totaal van maar liefst 50 winlijnen binnen te halen. Belangrijk om te weten is uiteraard dat je winsten alleen kunt vormen van links naar rechts en een combinatie van soortgelijke symbolen dus altijd vanaf rol 1 gestart zal moeten worden.

Extra spelfuncties Dragons Pearl

Dat dit spel gaat over een draak en zijn parel zien we goed terug aan de spelfuncties die als extra zijn ontwikkeld. De draak kan namelijk als een Wild gedraaid worden om andere symbolen te vervangen en bovendien verschijnen over een gehele rol. De kans bestaat dus dat je met de draak als Wild bij het draaien meteen meerdere lijnen tegelijkertijd compleet weet te maken. De parel die bij Dragon’s Pearl als symbool aanwezig is wordt gebruikt als een Scatter om free spins op te leveren. Naast de bonusprijs die je krijgt bij het draaien van 3 Scatters zal je namelijk de rollen 5x gratis mogen laten draaien en kun je hiermee dus leuke bedragen binnen gaan halen.

Speelmogelijkheden

Zoals in de intro al aangegeven kun je bij het spelen van Dragon’s Pearl rekenen op ruimere inzetlimieten. Spelen kan al vanaf € 0,01 eurocent per draai en het maximale bedrag dat gespeeld kan worden komt uit op maar liefst € 1000 euro. Wil je niet voor geld van start gaan, maar eerst gratis Dragon’s Pearl spelen? Klik dan met de 10.000 credits in het gratis speelscherm op deze pagina. Later kun je immers alsnog bij een casino inloggen om voor geld te gaan spelen.