amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Dynamite 7

Om het spelassortiment van Amatic groots te houden wordt er natuurlijk regelmatig een nieuw spel uitgebracht. Eén van de gokkasten die niet in de eerste serie zat, maar later is ontwikkeld, is de Dynamite 7 gokkast. Als we kijken naar de mogelijkheden die de Dynamite 7 videoslot te bieden heeft stelt deze ons zeker niet teleur. Tussen de klassieke symbolen vind je hier op 5 rollen namelijk verschillende opties, die het winnen op de 10 winlijnen makkelijker zullen maken. Bovendien kun je rekenen op een eenvoudige speluitvoering en is Dynamite 7 daarmee ook voor nieuwe gokkers goed bereikbaar.

Extra spelfuncties Dynamite 7

Ondanks dat je van een nieuwere videoslot als Dynamite 7 veel extra functies zou verwachten zijn deze niet aanwezig. Je zal namelijk zien dat het vormen van prijzen op de winlijnen van dit spel veel makkelijker gaat als in eerste instantie gedacht. Voor alle symbolen die gedraaid kunnen worden geldt namelijk al dat je vanaf slechts 3 symbolen een prijs zal winnen. Bovendien kun je bij Dynamite 7 ook meerdere lijnen tegelijkertijd tot uitbetaling over laten gaan en ben je dus niet van zomaar één winlijn afhankelijk.

Speelmogelijkheden

Iedereen die gratis wilt spelen op Dynamite 7 zonder downloads kan dit uiteraard doen op deze pagina of natuurlijk naar de website van een online casino met Amatic spellen gaan. Daar kun je namelijk naast de mogelijkheid om gratis te spelen ook rekenen op de optie om met geld van start te gaan en echte winsten te pakken. Je kunt hiervoor zelf het bedrag dat je wilt spelen instellen, waarvoor een maximale inzet bepaald is van maar liefst € 30 euro!