amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 50
Speel voor echt geld
Fortunas Fruits

Met de ontwikkeling van Fortuna’s Fruit kijkt het wel of Amatic je in haar gokkasten assortiment naar de groenteboer wilt sturen. In dit geval wel een hele bijzondere, want een mooie vrouw staat bij dit spel centraal tussen alle fruitsymbolen die gedraaid kunnen worden. Als je op Fortuna’s Fruit gaat spelen doe je dit om te winnen met 20 symbolen per draaien en kunnen combinaties op een totaal van 50 lijnen gedraaid worden. Op deze manier kunnen heel wat prijzen worden behaald, waarvan je uiteraard een overzicht terug zal vinden in het uitbetaalschema dat bij Fortuna’s Fruit aanwezig is.

Extra spelfuncties Fortuna’s Fruit

Vanaf het eerste moment dat je Fortuna’s Fruit gaat spelen zal je al zien dat de hoorn met geld en diamanten het meest belangrijke symbool is. Als je deze namelijk draait heb je het Wild symbool gevonden, die in staat is om op te treden voor ieder ander spel dat in het spel gedraaid kan worden. Met de Wild heb je dus meer kansen om te winnen, maar dat komt vooral ook door de uitbreidende functie die dit symbool heeft. Wanneer er een Wild gedraaid wordt zullen namelijk alle aangrenzende symbolen ook in een Wild symbool veranderen en is het zeer waarschijnlijk dat er meerdere lijnen tegelijkertijd gecompleteerd gaan worden.

Speelmogelijkheden

Ben je ook overtuigd van de mogelijkheden bij Fortuna’s Fruit? Probeer het spel in bovenstaand scherm uit of ga met eigen geld spelen bij één van de Amatic Casino’s die je op onze site terug kunt vinden. Spelen doe je met eigen geld met minimaal € 0,10 eurocent en maximaal kan er een bedrag van € 30 euro op de rollen van Fortuna’s Fruit gespeeld gaan worden. Voor ieder limiet is er dus wel een inzet mogelijk.