amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Hot Diamonds

We zien wel vaker dat diamanten in een videoslot van Amatic centraal staan als symbolen en dit geldt dan ook voor de Hot Diamonds gokkast die hierboven gespeeld kan worden. Wanneer je deze videoslot geladen hebt zal je zien dat er op de 5 rollen in totaal 10 winlijnen aanwezig zijn. Je kunt hiermee flink wat verschillende prijzen vormen, waarbij het aantal symbolen en de symboolsoort voor de hoogte van een aantal credits bepalend zullen zijn. Exacte prijzen kunnen bij Hot Diamonds uiteraard in het uitbetaalschema worden teruggevonden.

Extra spelfuncties Hot Diamonds

Wanneer je kiest voor het spelen van Hot Diamonds zal het je aan extra functies natuurlijk ook niet ontbreken. Als je gaat spelen kun je namelijk rekenen op sterren die een dubbele functies vervullen. Met de sterren kunnen andere symbolen worden vervangen als Wild functie en is het ook mogelijk om eigen winsten te behalen buitenom de aanwezige winlijnen. Verder kun je met de Scatters ook vanaf 3 symbolen 10 free spins krijgen en zal je bij Hot Diamonds dus ook gratis prijzen kunnen vormen.

Speelmogelijkheden

Heb je nog nooit op de Hot Diamonds gokkast gespeeld en wil je ook niet direct met eigen geld gaan spelen? Maak dan van de gelegenheid gebruik en speel Hot Diamonds gratis op deze pagina. Anderzijds kun je natuurlijk wel bij een casino voor geld een gokje gaan wagen, waarvoor er rekening gehouden moet worden met het minimaal te spelen bedrag van € 0,10 eurocent en het maximale bedrag van € 30 euro dat gespeeld kan worden.