amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Lovely Lady

Tijd voor het vullen van je spaarpot, want dat is in feite het thema waar de Lovely Lady videoslot van ontwikkelaar Amatic over gaat. Als je dit spel opent kun je jouw spaarpot gaan vullen met allerlei verschillende symbolen op een totaal van 5 rollen. Hierbij beschikt iedere rol over 3 symbolen en kun je dus met 15 symbolen voor de prijzen gaan spelen op 10 winlijnen van links naar rechts. Voor wat betreft het uiterlijk kunnen we je melden dat Lovely Lady ietwat simpel gehouden is, maar dat komt de speluitvoering met aanvullen van de gokfunctie zeker ten goed.

Extra spelfuncties Lovely Lady

Gekeken naar de reguliere prijzen die behaald kunnen worden is het natuurlijk een welkome aanvulling dat er ook extra functies toegevoegd zijn. Bij de Lovely Lady videoslot kun je met de dame namelijk als Wild alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de Scatters. Komt een combinatie van soortgelijke symbolen bovendien compleet dankzij dit Wild symbool dan kun je ook nog eens rekenen op een verdubbeling van je prijs. De Scatters zijn beschikbaar om free spins op te leveren, wat er 15 zullen zijn bij het willekeurig draaien van 3 Scatter symbolen of meer. Prijzen die tijdens de free spins bij Lovely Lady behaald worden zullen met een vermenigvuldiger van 3x worden uitbetaald aan je speeltegoed.

Speelmogelijkheden

Nu je meer weet over de spelregels die gehanteerd worden bij Lovely Lady is het natuurlijk ook goed om te weten dat je deze videoslot zonder download gratis kunt spelen. Dit kan op onze site, maar ook bij een online casino. Aldaar zou je bovendien ook met een eigen account kunnen inloggen en voor geld kunnen gaan spelen om daadwerkelijke winsten te behalen. Het maximale bedrag dat je bij Lovely Lady per draai kunt spelen is € 30 euro, waardoor je qua budget zelf de touwtjes in handen zal krijgen.