amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Lucky Coin

Iedereen heeft het wel. Een geluk voorwerp of een geluksgetal. In dit geval gaat het om een voorwerp en om precies te zijn om een gouden munt. Als je de Lucky Coin videoslot gaat spelen zal deze een grote rol spelen, maar eerst wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten van het spel zelf. Als je op de Lucky Coin gokkast gaat spelen zal je namelijk op 5 rollen met 10 winlijnen prijzen binnen kunnen halen. De reguliere prijzen die je kunt winnen zijn terug te vinden in de prijzentabel en uiteraard in hoogte afhankelijk van de combinatie die je hebt gevormd.

Extra spelfuncties Lucky Coin

Om het spelen van Lucky Coin spannend te maken is er qua extra spelfuncties om te beginnen eerst een Wild terug te vinden. Hiermee kun je nadere symbolen vervangen, maar ook eigen prijzen winnen. Wanneer een combinatie compleet komt dankzij de Wild als vervanger zal je een prijs bovendien ook nog eens met een 2x vermenigvuldiger uitbetaald gaan krijgen. Toch is het niet alleen de Wild van deze videoslot, maar vooral ook de Lucky Coin zelf. Hiermee kun je namelijk Scatters prijzen winnen zonder de winlijnen te moeten volgen en zijn er ook 15 free spins te activeren. Lukt het je om tijdens het spelen van de free spins prijzen te winnen? Deze worden uitbetaald met een vermenigvuldiger van maar liefst 3x!

Speelmogelijkheden

Ben je nog niet bekend met Lucky Coin, maar wil je dit wel spelen? Maak dan gebruik van het gratis spel op deze pagina of ga naar een Amatic casino om daar van start te gaan. Mocht je ervoor kiezen om met eigen geld te gaan spelen weet dan dat inzetten altijd geplaatst worden tussen de € 0,10 eurocent en de € 30 euro. Hoe meer geld je speelt in een ronde, des te groter prijzen uiteraard kunnen gaan zijn.