amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Magic Idol

Heb je zin in spanning en sensatie? Neem dan eens een kijkje bij de stam die je op het eiland van Magic Idol terug kunt vinden. Deze videoslot kent een totaal van 15 symbolen per draai, die evenredig verdeeld zijn over 5 rollen. Als je wilt winnen moet je optimaal gebruik maken van de 10 winlijnen door combinaties te vormen van soortgelijke symbolen of de extra spelfuncties gebruiken. Welke prijzen je kunt winnen met de combinaties die bij Magic Idol gevormd mogen worden. Kijk in de uitbetalingstabel door op de P toets van je toetsenbord te klikken en je weet het!

Extra spelfuncties Magic Idol

Om het spelen makkelijk te maken is er bij deze Magic Idol videoslot één extra spelsymbool aanwezig in de vorm van een masker. Hiermee kun je losse prijzen winnen over de rollen verdeeld zonder dat er een winlijn gevolgd hoeft te worden. Daarnaast zal je bij een totaal van 3 maskers of meer ook nog eens 15 free spins krijgen en kun je gratis prijzen gaan winnen op basis van je laatste inzet. Het meest gunstige van deze free spins is bovendien dat prijzen niet allen gratis zijn, maar ook hoger uit zullen vallen. Voor alle prijzen tijdens de gratis spins is er bij Magic Idol namelijk een vermenigvuldiger van maar liefst 3x actief!

Speelmogelijkheden

Het spelen van Magic Idol kan zonder download op onze website, maar natuurlijk ook bij een casino. Gratis spelen doe je met 10.000 credits en als je voor geld een gokje wilt wagen kun je maximaal met € 30 euro per speelronde gaan draaien. Hoeveel geld je inzet vanaf een eigen account moet je natuurlijk geheel zelf weten, zolang je maar op een verantwoorde manier met geld op Magic Idol gaat spelen.