amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Mermaids Gold

Het grote goud dat online gewonnen kan worden is natuurlijk te vinden op verschillende Amatic videoslots. Toch vinden wij zelf Mermaids Gold altijd één van de leukere gokkasten, omdat het zeemeermin thema hier op alle fronten terugkomt. Voor wat betreft de uitvoering van het spel en de regels moet je weten dat er gespeeld wordt op een totaal van 5 rollen. Daarnaast vind je qua kansen om te winnen 10 winlijnen terug, waarop prijzen uit worden gekeerd als er combinaties gevormd worden van soortgelijke symbolen. De prijswinsten die je daadwerkelijk kunt behalen bij Mermaids Gold vind je uiteraard in het uitbetaalschema van deze gokkast terug.

Extra spelfuncties Mermaids Gold

Niet alleen de reguliere symbolen van Mermaids Gold zijn belangrijk om prijzen te pakken, maar wat dacht je van de zeemeermin zelf. Deze kan namelijk als een Wild gebruikt worden en daarmee als een soort van joker optreden voor andere symbolen. Bovendien moet je ook weten dat je met deze Wild niet alleen makkelijker kunt winnen, maar dat prijzen ook hoger zullen uitvallen. Prijzen die met een Wild behaald worden zullen namelijk altijd dubbel worden uitgekeerd bij Mermaids Gold. Verder is de schatkist van het spel nog te gebruiken als Scatter voor prijzen zonder een winlijn te volgen en kun je met 3 Scatters of meer een totaal van 10 free spins winnen. Als je deze gaat spelen zal er ook weer een vermenigvuldiger actief worden, wat betekend dat gewonnen prijzen met 3x vermenigvuldigt uitbetaald zullen worden.

Speelmogelijkheden

Meer interesse in het spelen van Mermaids Gold? Klik in bovenstaand speelscherm gratis met 10.000 credits of ga direct naar de website van een Amatic casino. Daar kun je spelen met een minimaal bedrag van € 0,10 eurocent en is het maximaal toegestaan om met een bedrag van € 30 euro per draai te gaan spelen voor prijzen.