amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Party Time

Iedereen die de Party Time videoslot voor het eerst te zien krijgt zal wellicht direct zin krijgen in een feestje. Tussen de Amatic gokkasten valt deze videoslot dan ook juist op door alle feest symbolen die gebruikt zijn. Qua uitvoering kunnen we Party Time een beetje vergelijken met All Ways Fruit, omdat hier ook 5 rollen met 15 symbolen aanwezig zijn waarop met 243 winmanieren gewonnen kan worden. Jij hoeft dus alleen maar soortgelijke symbolen te draaien op aaneengesloten rollen en zal daarvoor altijd meteen een leuke prijs kunnen ontvangen.

Extra spelfuncties Party Time

Bij een feestje als dat van Party Time horen natuurlijk ook extra spelfuncties om gebruik van te kunnen maken. Als je het Party Time log weet te draaien kun je dan ook vanaf willekeurige posities prijzen winnen en free spins activeren. Het minimale aantal free spins dat je krijgt is 7 en maximaal kunnen er 15 gratis spins ontvangen worden. Daarnaast is er ook nog een vermenigvuldigers symbool aanwezig. Wordt er een winnende combinatie gevormd en is dit symbool gedraaid? Dan krijg je bij Party Time je prijs direct verdubbeld uitbetaald naar je saldo.

Speelmogelijkheden

Gratis spelen of voor geld? Het kan allemaal bij deze Party Time gokkast van ontwikkelaar Amatic Industries. Je kunt namelijk gratis spelen zonder het risico op verlies of meteen voor de winst gaan door bij een casino in te loggen op een eigen account. Het enige waar je rekening mee moet houden als je voor geld gaat spelen is dat er verschillende inzetten mogelijk zijn. Zo kun je minimaal met een bedrag van € 0,10 eurocent van start gaan en mag er maximaal met € 30 euro als inzet worden gespeeld op Party Time.