amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Red Chilli

Gekeken naar de thematische videoslots die je van Amatic online kunt vinden kunnen we zeker wel concluderen dat er echte toppers tussen zitten. De hierboven weergegeven Red Chilli videoslot bijvoorbeeld. Het spel is ingericht op een Mexicaans thema en laat dit dan ook duidelijk zien met de sambaballen, Tequila en de cactussen die op de rollen aanwezig zijn. Een compleet eigen lay-out laat de 5 rollen goed naar voren komen, waar uiteraard alles om zal gaan draaien. Je kunt bij het spelen van Red Chilli winnen door combinatie met symbolen van een gelijke soort te vormen en hebt hiervoor 20 winlijnen beschikbaar.

Extra spelfuncties Red Chilli

Wanneer je gaat spelen op de Red Chilli videoslot van Amatic zal je uiteraard niet alleen maar benieuwd zijn naar de reguliere prijzen die je kunt winnen, maar wil je ook meer weten over de extra spelfuncties die aanwezig zijn. Bij deze slotmachine wordt er namelijk ook gebruikt van een Scatter symbool in de vorm van een hete peper. Deze kan winsten uitkeren vanaf alle willekeurige posities in het spel en is dus niet aan een winlijn gebonden. Bovendien zal je bij het draaien van 3 Scatters of meer ook gelijk 10 free spins krijgen en kun je daarmee bij Red Chilli voor prijzen gaan.

Speelmogelijkheden

Om op deze gokkast te kunnen spelen hoef je geen software te downloaden, maar kun je direct van het speelscherm gebruik maken op deze pagina. Anderzijds kun je natuurlijk gratis spelen bij een online casino en is het aldaar ook mogelijk om eigen geld te gebruiken. Minimaal speel je bij Red Chilli met € 0,10 eurocent en maximaal kan er een bedrag van € 30 euro worden gespeeld vanaf een eigen speeltegoed.