amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Scarab Treasure

De Scarab Treasure is een zeer bijzondere gokkast als we kijken naar de overige videoslots die van Amatic beschikbaar zijn. Bij deze slot zal je als speler namelijk op slechts 1 rol draaien om zoveel mogelijk prijzen te verzamelen. Hiervoor zijn er 3 symbolen aanwezig die een prijs op kunnen leveren, één symbool waar je niets mee krijgt en een schorpioen die verzamelde prijzen afpakt. Als je meerdere symbolen achter elkaar verzameld kunnen je prijzen namelijk hoger oplopen. Je krijgt prijzen dus niet direct naar je saldo uitgekeerd, maar moet zelf bepalen of je de winst gelijk pakt of niet.

Extra spelfuncties Scarab Treasure

Voor wat betreft de extra spelfuncties moet je het bij Scarab Treasure niet zoeken in Wild symbolen of Scatters, maar wel in een gokfunctie. Wanneer er een prijs gewonnen is kun je voordat je deze eventueel aan je saldo toe laat voegen namelijk altijd gebruik maken van een gokspel. Je krijgt hierbij een kaart omgedraaid te zien en kunt daarbij gokken op soort of kleur. Winnen met kleur levert een verdubbeling van je prijs op en bij het raden van de juiste soort zal je bij Scarab Treasure een verviervoudiging van je tegoed krijgen.

Speelmogelijkheden

Om Scarab Treasure te spelen zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt gratis een kijkje nemen op het spel in bovenstaand scherm met 10.000 credits of natuurlijk gelijk voor geld bij een casino gaan gokken. In het laatste geval moet je uiteraard rekening houden met de minimale inzet van € 0,10 eurocent en maximaal € 30 euro. Per draai kun je bepalen wat je speelbedrag wordt en ook gebruik maken van de autostart functie is tijdens het spelen van de Scarab Treasure gokkast een optie.