amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 40
Speel voor echt geld
Tweety Birds

Nee deze Tweety Birds videoslot gaat niet over Twitter, maar over andere vogels die als symbolen op de rollen terug te vinden zijn om prijzen mee te winnen. Als je op de Tweety Birds gokkast van Amatic Industries online gaat spelen ontdek je al snel dat deze speelautomaat anders is. Er wordt wel gebruik gemaakt van 5 rollen, maar per rol vind je hier 4 symbolen terug om te winnen wat het totaal aantal symbolen voor winsten brengt op maar liefst 20. Als je Tweety Birds speelt kun je met deze symbolen voor de winst gaan op 40 winlijnen en heb je dus alle kansen om het spel winstgevend af te gaan sluiten.

Extra spelfuncties Tweety Birds

Gekeken naar de mogelijkheden om te winnen bij Tweety Birds vinden we een moordlustige kat terug op de rollen van deze slotmachine. Hiermee kun je andere symbolen vervangen, wat dus betekend dat deze mee kan worden genomen als een Wild symbool. Toch is de kat niet het enige symbool dat gedraaid kan worden, want ook het bonussymbool van Tweety Birds telt mee! Als je 3 van deze symbolen weet te draaien zal je namelijk 5 free spins ontvangen en kun je prijzen zelfs gratis uitgekeerd krijgen.

Speelmogelijkheden

Mocht je nu de interesse gekregen hebben om Tweety Birds te gaan spelen klik dan in het bovenstaande speelscherm eerst gratis. Ken je de spelregels of het principe van videoslots als deze? Dan kun je natuurlijk ook direct bij een casino gaan spelen met eigen geld, waarvoor je eerst in moet loggen. Voor wat betreft het spelen van geld moet je weten dat je dit altijd met minimaal € 0,10 eurocent zal doen en er maximaal met een bedrag van € 30 euro gespeeld kan worden bij Tweety Birds.