amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Wild Diamonds

Op zoek naar grote prijzen op een videoslot waar ook bekende symbolen van reguliere gokkasten op te vinden zijn. Wild Diamonds is dan zeker wel een aanrader om eens te spelen. Op deze videoslot vind je net als bij velen 5 rollen terug om te winnen in een strak design. Prijzen kunnen behaald worden met zoveel mogelijk symbolen van een soort in een combinatie en mogen gevormd worden op een maximum van 10 verschillende winlijnen. Zodra je gaat spelen zal je bovendien langs alle kanten verrast worden, omdat er bij Wild Diamonds ook extra spelfuncties te vinden zullen zijn.

Extra spelfuncties Wild Diamonds

Voor wat betreft de naam van deze Wild Diamonds videoslot kunnen wij heel goed begrijpen waarom deze gekozen is. Als extra is er bij dit spel namelijk een diamant symbool toegevoegd, die dient als een Wild en andere symbolen dus zal kunnen vervangen. Je mag hiermee combinaties compleet maken die eerder geen uitbetaling op zouden hebben geleverd, maar ook winsten langer maken om meer prijzengeld te pakken.

Speelmogelijkheden

Mocht je op de Wild Diamonds videoslot van Amatic willen gaan spelen weet dan dat dit zowel gratis als voor geld kan. Gratis spelen kan direct op onze website en als je voor geld van start wilt gaan kun je bij een online casino met de verschillende gokkasten van Amatic terecht. De minimale inzet die bij Wild Diamonds verwacht wordt is € 0,10 eurocent en maximaal mag er met een bedrag van € 30 euro gespeeld worden. Binnen deze limieten kun je uiteraard geheel zelf bepalen met welke inzetten jij van start wenst te gaan om prijzen te winnen.