amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 40
Speel voor echt geld
Wild Respin

Ben jij fan van zoveel mogelijk rollen, symbolen en winlijnen? De Wild Respin videoslot zoals deze hierboven is weergegeven heeft dan zeker wel wat te bieden. Als je op deze Amatic gokkast gaat spelen zal je namelijk direct een totaal van 5 rollen kunnen gebruiken om met maar liefst 20 symbolen je prijzen op te gaan winnen. Iedere rol beschikt namelijk over 4 symbolen, wat maakt dat er ook nog eens 40 winlijnen aan deze slot voor winst toe konden worden gevoegd. Wanneer jij de juiste combinaties van symbolen op de Wild Respin videoslot weet te vormen kun je flinke uitbetalingen verwachten en ook de extra spelfuncties die aanwezig zijn liegen er niet om.

Extra spelfuncties Wild Respin

Als we kijken naar de extra’s die bij Wild Respin gebruikt kunnen worden vinden we om te beginnen eerst een Wild symbool. Hiermee kun je andere symbolen vervangen, waardoor het completeren van een winnende combinatie ineens een stuk makkelijker zal blijken te zijn. Draai je op de eerste rol een Wild en op rol 4 een totaal van 4 dezelfde symbolen? Dan zal je in de Respin functie terecht komen en blijven de rollen gratis opnieuw draaien zolang er extra Wilds gevormd worden op verschillende posities. Hiermee kun je uiteraard heel wat gratis prijswinsten behalen! Tot slot moet je overigens ook weten dat er bij Wild Respin gebruik gemaakt wordt van Scatters, wat dus betekend dat je bij 3 symbolen of meer ook buitenom de winlijnen een prijs zal kunnen pakken.

Speelmogelijkheden

Gratis spelen en voor geld is op een gokkast als Wild Respin beiden mogelijk zonder het spel te moeten downloaden. Je kunt al meteen gratis spelen op het speelscherm op de pagina, maar natuurlijk ook naar een casino gaan en daar met echt geld je inzetten gaan plaatsen. Zolang je rekening houdt met de minimale inzet van € 0,10 eurocent en de maximale inzet van € 30 euro liggen jouw kansen om te winnen geheel open!