amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 50
Speel voor echt geld
Wild Shark

Gekeken naar de Wild Shark gokkast die je van Amatic online kunt vinden kunnen we wel concluderen dat dit spel zeker een topper is. Allerlei vissen en zee symbolen komen op de rollen voor om prijzen mee te winnen en ook de haai zal natuurlijk niet ontbreken. Een totaal van 5 rollen is aanwezig om prijzen op binnen te halen met een totaal van maar liefst 20 symbolen poer draai. Dankzij het verhoogde aantal symbolen wordt er gebruik gemaakt van 50 winlijnen, die je altijd van links naar rechts moet zien te vullen. De prijzen die bij Wild Shark gevonden kunnen worden met combinaties van symbolen vind je terug door met de P toets de prijzentabel te openen.

Extra spelfuncties Wild Shark

De haai is eigenlijk het symbool waar alles om draait bij Wild Shark. Je kunt deze namelijk gebruiken als een Wild symbool, wat betekend dat prijzen alsnog gewonnen kunnen gaan worden of langer kunnen worden gemaakt. De haai kan namelijk alle andere symbolen vervangen, behalve het bonussymbool, en is dus in staat om combinaties sneller af te ronden. Als je bij Wild Shark 3 bonus symbolen willekeurig weet te draaien krijg je een prijs uitgekeerd en daarbovenop ook nog eens 5 free spins om prijzen mee in de wacht te kunnen slepen.

Speelmogelijkheden

Het spelen van Wild Shark kan op onze site, maar natuurlijk ook bij een online casino en dit alles zonder downloads. Gratis spelen kan om te oefenen en het spel te leren kennen, maar de meeste spanning zit hem toch in het spelen voor geld. Minimaal speel je met € 0,10 eurocent en maximaal met € 30 euro, waar uiteraard heel wat grote winsten mee gevormd kunnen gaan worden.