amatic gokkasten spelen
Rollen: 5
Speellijnen: 40
Speel voor echt geld
Wolf Moon

Het verhaal dat je op de hierboven weergegeven Wolf Moon videoslot terug kunt vinden gaat over een natuurliefhebber en de witte wolf die in zijn omgeving woont. Wij vinden Wolf Moon zelf een zeer bijzondere videoslot, omdat je hier op de 5 rollen met maar liefst 4 symbolen per rol voor de winst zal kunnen gaan. Het vormen van prijzen is mogelijk door combinaties te vormen van soortgelijke symbolen, waarvoor uitbetalingen specifiek gewonnen kunnen worden op maar liefst 40 verschillende winlijnen! Druk je op de P toets van je toetsenbord? Dan krijg je de prijzentabel te zien en kun je dus zelf zien welke prijzen er voor een combinatie van gelijke symbolen te wachten staan.

Extra spelfuncties Wolf Moon

Een grafisch zo goed uitgevoerde videoslot van Amatic verdiend natuurlijk ook extra spelfuncties. De huilende wolf kan dan ook als een Wild symbool gebruikt worden om anderen te vervangen, waarbij het bonussymbool voor vervanging uitgesloten is. Met de Wild kun je uiteraard ook zelf prijzen winnen, waarvoor je combinaties dient te vormen van minimaal 3 symbolen. De bonussymbolen die bij Wolf Moon dus niet vervangen kunnen worden treden op als Scatter om zonder winlijn prijzen op te leveren vanaf 3 symbolen. Daarnaast starten deze ook 5 free spins en kunnen winsten dus ook gratis worden behaald op deze gokkast.

Speelmogelijkheden

Het spelen van Wolf Moon is gratis mogelijk op deze website en kent natuurlijk het voordeel dat je eerst de regels kunt leren kennen. Ben je bekend met de regels en durf je het aan om voor geld te gaan spelen? Dan kun je inloggen bij één van de casino’s met Amatic gokkasten en direct met een minimaal bedrag van € 0,10 eurocent de rollen van deze slot laten draaien. Het maximale bedrag dat gespeeld kan worden komt bij Wolf Moon uit op € 30 euro.